Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan je balkenbrij bakken en de volgende dag koud opeten?

Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Dat kan wel, maar warm is wel veel lekkerder. Ik denk dat wanneer je het koud eet ook wat last kunt hebben van gestold vet, is ook niet erg smakelijk.
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Andere antwoorden (4)

Zeker weten en het is nog lekker ook.
Door het bakken en gekoeld bewaren kan er niks mis gaan.!
Smakelijk.
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Wij eten het altijd warm ,maar als de andere dag wat over is doe het wel eens op brood,en neem het mee naar mijn werk.
Het is dan nog goed te eten maar warm is het lekkerder.
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Kan heel goed en het is nog lekker ook!
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
hmmm heerlijk op een boterham en mostert erop! jammie!
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing