Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Croissants en ander klein gebak van gerezen deeg kan je goed invriezen. Bewaar het dan niet langer dan 2 weken tot 1 maand, want daarna gaat het product erg snel achteruit.
Voorbereiden; laten afkoelen tot kamertemperatuur, hard laten worden in de diepvriezer en dan verpakken in een diepvrieszak. Door ze eerst te harden, krijg je geen zachte ingedeukte exemplaren.
je laat ze ontdooien bij kamertemperatuur en dan nog even in de warme oven 2 min. 'oppiepen'.
In elk geval moet je ze wel altijd vers invriezen.

Voorgebakken croissants kan je dus ook gewoon invriezen, je kunt ze echter ook eerst afbakken.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Ja hoor. Thuis doen wij het ook altijd maar ze worden er wel iets minder lekker door
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing