Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Dat ligt aan de gebruikte bacteriecultuur. Maar ook bij ons is de gewone volle yoghurt van de grote fabriek aanzienlijk veel kindvriendelijker dan de bio-yoghurt.
Witte kaas eet ook ikzelf het liefst zo uit het wrongelvat van 500 liter - maar dat is nergens te koop. Kaas maken doe je oa. door 'zuursel' toe te voegen en ook deze cultuur zit in zakjes die altijd in de diepvries als poeder professioneel worden bewaard.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image