Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (5)

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Op mijn werk (catering) is de regel 5 dagen. Dit kan zowel met schaal als ongepeld onder water. In het laatste geval dien je dagelijks het water te verversen.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Uit eigen ervaring zeker wel 10 dagen, en nog wel iets langer.
Een gekookt ei wordt na een lange tijd ietwat groen, dan ies deze nog wel eetbaar, maar niet meer zo lekker.

Ruik goed, en vindt je dit vies, eet het dan niet meer.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
een ei moet je niet in een koelkast bewaren maar juist erbuiten. je moet je etenswaren bewaren net zoals in de supermarkt of bij een eierboer......erbuiten.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing