Hoe kan ik (vis)snacks langdurig conserveren ?
Misschien een niet alledaagse vraag: Voor een visspeciaalzaak ben ik op zoek naar een manier om gefrituurde snacks meestal voorzien van een krokante laag (bv garnalenkroketten, gefrituurde garnalen, inktvisringen etc etc) voor een langere tijd te conserveren. Het probleem is nl. dat het alleen getoond hoeft te worden en dus niet direct voor de verkoop bestemd is; dit wordt of vers bereid, of ongefrituurd verkocht. Aan het einde van elke werkdag worden op deze manier 10-tallen snacks weggegooid omdat het de dag later niet fris meer oogt. Weet iemand een manier hoe we deze snacks langer "houdbaar" en toonbaar kunnen maken ?
alvast bedankt voor de suggesties.
Frank
Toegevoegd na 15 minuten:
@Chilm en Gijs...
Voor de duidelijkheid. De snacks zijn dus reeds gefrituurd en liggen alleen maar in de koelvitrine "mooi" te wezen. Wikkelen in alufolie, pekelen en citroensap zullen de snacks alleen maar week en zacht maken ben ik bang.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.