als ik zelf slagroom wil maken, met pakje room en suiker, wat voor verhouding moet ik hebben, hoelang moet ik kloppen en op welke standen v.d mixer?
in welk bord of kom kan ik t beste doen als t in de koelkast moet opstijven? welke standen van de mixer, hoelang moet ik kloppen? welke verhouding?
Toegevoegd na 8 minuten:
als ik te lang klop dan word het boter..
Toegevoegd na 1 uur:
afgelopen winter was er ook chocolade slagroom te koop van campina, maar nu niet meer, hoe maak ik dan zelf chocolade slagroom? stukje chocolade van een reep au bain marie smelten en dan er door doen? dat lijkt me niet omdat kou dus wel degelijk nodig is.. iemand anders tips/ideen?
Toegevoegd na 1 uur:
chocolade slagroom met cacoa poeder misschien? hoe is die verhouding dan? en miss ook mogelijk slagroom met aardbei smaak?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.