Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Je kunt bloemkool invriezen door het drie minuten te blancheren voordat je de groente invriest. Zelf doe ik dit in niet al te kleine roosjes en het werkt prima.
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Ik gooi altijd de hele krop in de vriezer tot gebruik. Maar je kan ook de roosjes eraf breken, de stengel in stukjes snijden. Alles koken. En daarna alles laten afkoelen en dan in de vriezer. Dan hoef je het de volgende keer alleen op te warmen.
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
In roosje snijden, 3 tot 4 min in kokend licht gezouten water blancheren, hierna direkt in ijskoud water afkoelen,
uit laten lekken en in kleine porties snel invriezen.
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing