Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Geen probleem.

Zorg er wel voor dat je het gehakt na bereiding z.s.m. afkoelt, bijv. in een bak met ijswater. Bij temperaturen rond de 35 graden kunnen bacteriën zich namelijk razendsnel vermeerderen.

Snel afgekoeld en ingevroren kun je het gehakt tot ong. 3 maanden bewaren.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Ja hoor, geen enkel probleem.
Dat is hetzelfde als wanneer je een kliekje hebt en die in de vriezer stopt. Gewoon doen dus.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ja hoor, als je het meteen na het bakken (uiteraard afgekoeld) invriest, kan dat prima!
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ja hoor, dat kan zonder probleem. Wij doen dat ook met gehaktballen, verpakken ze apart en zijn er dan per gewenst aantal zo uit te halen en op te warmen.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing