hoe gaan jullie om met rauw vlees bij het gourmetten?
2e kerstdag gaan we gourmetten maar nu komt mijn schoonzus en haar twee kinderen (5-8) over uit spanje. We gaan gourmetten maar mijn zus is een beetje smetvrees achtig (ze wilde zélf gourmetten, want ik heb nog gewoon andere mogelijkheden aangeboden, maar haar kinderen hadden het ook nog nooit gedaan dus vond ze het wel leuk) Nu is mijn vraag, hoe gaan jullie eigenlijk om met rauwe vlees dat op tafel ligt, ik heb daar nooit heel erg stil bij gestaan, we hebben meestal een vork waarmee we het vlees op de plaat gooien en dan heeft iedereen een eigen vork om het er af te halen, maar nu ik dus een beetje op mijn schoonzus moet letten, vraag ik me af of iemand hier nog goede tips heeft of hoe jullie met rauw vlees op tafel en gourmetten omgaan? alvast bedankt! en natuurlijk allemaal fijne feestdagen!
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.