Waarom is ijs zoveel zoeter als het gesmolten is?
Ik bedoel uiteraard ijs als toetje. Ik vermoed dat er in ijs nog veeel meer suiker in zit dan ik dacht!
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Ik bedoel uiteraard ijs als toetje. Ik vermoed dat er in ijs nog veeel meer suiker in zit dan ik dacht!
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.