Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

ik denk je hiervoor naar een poullier moet of een delicatessenzaak... je kan hem indien je het niet vind ook zelf maken, het is niet zo heel veel werk...

Toegevoegd na 1 minuut:
..Cumberland saus
brando70 heeft dit recept op 17 september 2003 toegevoegd. Dit recept is 1.889 keer bekeken, aan 1 persoonlijke kookboeken toegevoegd Print recept
Boodschappenlijst
Bereidingstijd:0-10 minuten Gang:VoorgerechtKeuken:Nederlandse keukenSmaak:PittigTechniek:N.v.t.Soort gerecht:Voorgerecht Ingrediënten voor 4 personen
1 sinaasappel * 1 citroen * 1 dl rode landwijn * 1/2 eetlepel mosterd * 1/2 theelepel gemberpoeder * 5 eetlepels bessengelei * aardappelmeel.

Bereidingswijze
Schil de stevig afgeborstelde sinaasappel en citroen heel dun, zodat het wit aan de vrucht blijft zitten. Snijd de schillen in heel smalle reepjes, kook die 10 minuten in weinig water en laat ze uitlekken. Pers de vruchten uit en meng het sap en de wijn met de reepjes schil, de mosterd en het gmberpoeder. Verwarm de gelei er roer het gekruide vruchtensap erdoor. Bind de saus met aangemengd aardappelmeel tot de juiste dikte en laat hem afkoelen. Deze saus wordt koud gegeven o.a bij lamsvlees en warme ham.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Hier komt ie! Wel even goed zoeken, maar hij staat er bij!

http://www.slagerijmalden.nl/Kerst/Kerstbestellijst2010V3.pdf
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding