Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe wordt een ei tot eiersalade verwerkt in de fabriek?

hoe wordt een ei gekookt en gepeld in een fabriek en hoe wordt het ei verwerkt tot eiersalade?

Toegevoegd na 29 minuten:
en gesplitst, gesneden en gepasteuriseerd?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
ik heb het antwoord nodig voor school, dus ik denk niet dat dat heel veel helpt, maar toch bedankt!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Een speciale machine kookt, koelt en pelt maximaal 20.000 eieren/uur. Hij kan met zowel bruine als witte eieren werken. De SEPS 20000 is een van de meest geavanceerde systemen met betrekking tot opbrengst, hygiëne, compactheid en lagere bedrijfskosten.

Als je bijgaande link bekijkt, krijg je alle informatie.

De fabrikage van eiersalade gebeurt in diverse snackfabrieken, die zo allemaal hun eigen recepturen hebben.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image