Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Ja, je kunt wok- of roerbakgroente rauw eten. Veel van deze groentes zoals paprika, courgette en wortels zijn lekker knapperig en bevatten veel voedingsstoffen.

Bij kebab of shoarma kan het een frisse toevoeging zijn. Denk aan een salade met rauwe groente voor wat extra crunch.

Het is wel goed om te zorgen dat de groente goed gewassen en vers is, en dat je weet dat je tegen de smaak kunt.

Wie van jullie voegt rauwe groente toe aan zijn gerechten? Welke combinaties bevallen het beste?
2 weken geleden
Niet alle groentes kan je rauw eten. Bijvoorbeeld deze kan je niet rauw eten:
aubergine
doperwten
sperziebonen/haricot verts
paddenstoelen/champignons
snijbonen
sojabonen (ook edamame)
tuinbonen
een week geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing