Is er toegevoegde suiker in de groente van Amerika?
Momenteel woon ik in Amerika en wat mij opvalt is hoe zoet alles is. Ondertussen raak ik er steed meer gewend aan maar ik kwam toch nog tot een paar grote verassingen.
Dat begon toen ik een kind handen vol spinazie zag eten (rauw).
Ik was verbaasd omdat kinderen dat vaak niet zo lekker vinden, en ik probeerde het zelf uit (ik dacht nu dat ik ouder ben vind ik het misschien ook lekker). Ik at de spinazie en het is bijna zo zoet als een appel! Ik wist niet wat me overkwam, het is enorm zoet!
Niet alleen de spinazie is zoet maar vele groetnes zijn een stuk zoeter dan in Nederland. En dan bedoel ik niet groente uit blik maar groente zoals je die op de groente afdeling pakt.
Zou iemand kunnen uitleggen waarom de groente zo zoet is hier? is het gesuikerd of iets dergelijks? en is daar ook een bron voor?
Mijn Amerikaanse vrienden werden namelijk erg boos toen ik beweerde dat de groente hier zoeter is... Dus ik hoop mijzelf iets van uitleg te kunnen geven.
Dankjewel
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.