Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Carpaccio paar uur buiten de koekast, gevaarlijk?

Ik heb vanochtend (rond 7:30) een gesloten pakje carpaccio uit de koelkast gehaald en zojuist (rond 13:00) op gegeten. Is dat gevaarlijk?

Het waren 2 pakjes, ik heb er maar 1 opgemaakt. Kan ik de andere weer terug doen in de koelkast?

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (1)

Het hangt ook van de omstandigheden af: hoeveel graden was de omgeving? In een loeihete keuken zullen bacteriën zich sneller vermenigvuldigen dan in een koudere omgeving. Maar eerlijk: eigenlijk had je het na 2 uur echt weg moeten gooien. Je merkt het snel genoeg als er iets niet aan de haak was.
4 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing