Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (1)

Dat wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de marsepein langer zacht blijft. Het vocht wordt er beter door vastgehouden en de consistentie blijft smeuïger. Daardoor kan een banketbakker het beter in recepten verwerken.
Van gelijke hoeveelheden glucose en fructose wordt invertsuikerstroop gemaakt en dat gaat vervolgens vijf procent van het suikergewicht van de marsepein uitmaken.
(Lees meer...)
Amadea
3 jaar geleden
SimonV
3 jaar geleden
+ Je was me voor...
Glucose is overigens niet per se nodig.
https://rutgerbakt.nl/alle-recepten/zelf-marsepein-maken-recept/

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding