Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waarom zit in de gebraden gehakt van supermarkt dirk van de broek zoveel zout in?

beleg voor de boterham naderhand moet ik veel drinken

Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Dat is een kwestie van smaak. Ze doen er zoveel/weinig zout in omdat de meesten dat smaakvol vinden.
Ik pak er altijd de zoutpot bij anders vind ik het niet te eten.
5 jaar geleden
Er is een groot verschil tussen gebraden gehakt van de slager en die je in de supermarkt koopt. Kwaliteit proef je.
Wat zit er in het gehakt, in het gebraden gehakt dat jij in de supermarkt koopt?
Alles wordt gebruikt om geld mee te verdienen. De restanten van een geslacht dier worden bij elkaar gegooid en vermalen tot een smurrie waar nog smaak aan moet worden gegeven.
Zout is voor de fabrikant de grootste smaakmaker.
[Onze smaak is veranderd, zoeter en tegelijk ook zouter worden.]
Dat er veel te veel gebruikt wordt is om te verhullen dat er geen/amper eigen smaak aan deze gebraden gehakt zit.
Verwijderde gebruiker
5 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing