Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Janoor. Dat is allang achterhaald. Je kunt spinazie zo vaak opwarmen als je wil en gewoon opeten. Ook na invriezen mag en kan het gewoon. Het verhaaltje van teveel nitriet is gelukkig achterhaald. Eet smakelijk!
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Dat kan nog als hij ook nog steeds goed ruikt en smaakt.....zo'n vaart loopt het niet, maar met die warmte moet je wel even checken.
Met het oog op het ontwikkelen van nitriet is het inderdaad zaak om nitraatrijke groenten zo snel mogelijk af te laten koelen, maar een half uurtje is nog niet zo lang als enkele uren.
Dit 'niet meer opwarmen' advies stamt uit een tijd dat mensen nog geen koelkast hadden en dan is het niet goed om nitraatrijke groenten soms een dag en een nacht op het aanrecht te hebben staan.
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing