Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Ze komen vaak uit de tropen. Gehydrateerd vervoeren (dus met vocht erin) kost meer laadruimte en gewicht. Door het te dehydrateren (vocht eruit halen), te vervoeren en dan weer te rehydrateren (vocht er weer in stoppen) heb je minder transportkosten maar 'hetzelfde' product.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Amai zeg! Zou het echt daardoor zijn?????
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Ja, het vocht eruit halen is goedkoper dan 'nat' vervoeren.
Utrecht
11 jaar geleden
Klopt helemaal.
En door te drogen is het soja-eiwit veel langer houdbaar dus practischer en goedkoper in gebruik.
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Dat gebeurt met allerlei voedsel. Bij sappen bijvoorbeeld heb je vaak dat het geen appelsap als ingrediënt heeft, maar appelconcentraat en water, en dat is dan eigenlijk als wat hier gebeurt.
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image