Is Twenty Four Ultra Light de beste keuze om als boter op brood te gebruiken?
Het bevat ´maar´ 180 kcal per 100 gr, veel minder dan de meeste halvarine/margarine producten uit de supermarkt bevatten. Ook zit er minder verzadigd vet in.
Boter op brood is belangrijk vanwege de essentiële vetten en vit. a, d en e, maar zitten die ook wel in de boter van Twenty Four Ultra Light? Want als dat allemaal niks uitmaakt dan zou dat de beste keuze zijn omdat je zo heel wat kcal en verzadigde vetten bespaart.
Door de vele margarine en halarine producten voor op brood zie ik door de bomen het bos niet meer en weet ik niet meer wat het gezondste is om te nemen.
Ik vind het ook lastig hoor, met al die boter soorten.
Ook de vetten in roomboter zijn goed, je kan niet zonder.
Daarnaast neem je vitamine als a, d en e niet op zonder vet, want ze moeten in vet opgelost worden om opgenomen te worden.
Neem als het even kan roomboter afkomstig van koeien die voornamelijk gras eten en buiten lopen.
Olijfolie is vloeibaar, door daar iets dat lijkt op boter van te maken wordt het er niet bepaald gezonder op.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.