Hoe houd ik mijn lunch koel en vers?
Ik heb al een tijdje het idee, dat mijn lichaam niet goed op Tarwe reageert. Daarom wil ik gaan proberen om te gaan eten nav het Clean Eating principe ( met dat aan een reactie van een mede GVer)
Het probleem is alleen dat we op kantoor geen koelkast hebben, waar ik mijn lunch kan bewaren.
Het gaat om sla, eieren, vis ( kan in blik blijven tot het laatste moment) kip, bonen, dressing en nog meer langetandenkonijnenvoer
Dus hoe houd ik het een beetje koel en vers. Ik ben van plan om het de avond van te voren klaar te maken. En pas bij de lunch alles bij elkaar te gooien.
Alvast bedankt voor het meedenken.
Het zal nooit helemaal mijn levensstijl worden, daarvoor is het te plat van smaak lijkt mij. Maar als ik het zo kan worden, dat dit de basis wordt. Zodat je weer echt kan genieten van een lekkere rendang, sajoer lodeh of een goede pasta, dan doe ik het ervoor.
Maar ik zou het echt heel erg jammer vinden als ik, mijn taste voor gebak zou verliezen.... dat eens in de zoveel maanden, vind ik toch wel erg lekker. Je hebt dan helemaal geen zondig momenten meer hihihi.
En ondanks dat er wel 30 KG af kan, hoop ik echt niet meer dan 15kg. anders verlies ik al mijn mooie vrouwelijke vormen. ;-) Daarom zeg ik het zal nooit een levenstijl van me worden.
Maar als ik me er beter door ga voelen, is het de moeite om het in mij eetgewoontes daarop goed aan te passen.
Je hoeft het ook niet strikt toe te passen, je kijkt wat je kunt doen en dat is goed. Genieten is ook belangrijk.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.