Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

welk risico loop je als je alleen nog maar zelf brood bakt en nooit meer brood koopt bij de bakker?

None

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
867

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (5)

Dat de bakkers failliet gaan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Bakkers gebruiken bakkerszout. Dat is zout waaraan jodium is toegevoegd. Als jij bij het bakken van brood JoZo gebruikt, of op een andere manier genoeg jodium binnenkrijgt, is er niets aan de hand.

Toegevoegd na 7 minuten:
Kortom: je loopt een risico op jodiumtekort, maar de kans is heel klein.
(Lees meer...)
13 jaar geleden
dat je een keertje aangebrand brood hebt ;-)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Als je de geeigende ingrediënten gebruikt, loop je geen risico.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Je loopt minder gezondheidsrisico's als je goede vetten in je zelfgebakken brood gebruikt omdat broodbakkerijen nog veel te vaak kunstmatig gehard plantaardig vet in hun brood verwerken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding