Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (5)

Dat de bakkers failliet gaan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Bakkers gebruiken bakkerszout. Dat is zout waaraan jodium is toegevoegd. Als jij bij het bakken van brood JoZo gebruikt, of op een andere manier genoeg jodium binnenkrijgt, is er niets aan de hand.

Toegevoegd na 7 minuten:
Kortom: je loopt een risico op jodiumtekort, maar de kans is heel klein.
(Lees meer...)
13 jaar geleden
dat je een keertje aangebrand brood hebt ;-)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Als je de geeigende ingrediënten gebruikt, loop je geen risico.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Je loopt minder gezondheidsrisico's als je goede vetten in je zelfgebakken brood gebruikt omdat broodbakkerijen nog veel te vaak kunstmatig gehard plantaardig vet in hun brood verwerken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image