Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

hoef niet per definitie, het verschil zit m in het zetmeel heb ik me laten vertellen.
als je patat in vet bakt wat niet warm genoeg is krijg je alle patat vet, soms gaat het 2 keer in het vet (ff warm maken, of voorbakken al dan niet in de fabriek)

bij ons in t dorp is raspatat niet een geperst frietje van pure, maar een andere aardappelsoort. hoe het precies zit met het zetmeel ga ik eens vragen als ik weer bij sjaak in het 'kleffetaria' ben :)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
In raspatat zit minder vet. Gewone friet wordt namelijk tweemaal gefrituurd en raspatat eenmaal.
(En om een raspatatje zit een soort laagje waardoor het vet niet in het binnenste kan komen)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing