Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (3)

Kalk (oftewel calcium) zit veel in melk en melkproducten.
(Lees meer...)
13 jaar geleden
De gezondste calciumbronnen zijn groenbladige groenten en peulvruchten.

Broccoli, spruiten, boerenkool, en andere groene groenten zijn rijk aan hoog absorbeerbaar calcium.

Bonen, kikkererwten, tofu en zuivelprodukten zijn ook rijk aan calcium.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
zoals een antwoord al aangeeft, veel in bepaalde groenten. Dat dmv melk kalk aanvult, is jarenlang verkondigd, maar of dit soort kalk ook goed is voor de mens, wordt steeds meer met een vraagteken beantwoord.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding