Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Op deze pagina vind je alle vragen in de categorie Voedingsmiddelen. Vragen over dranken, koken, uit eten en bestellen en vegetarisch en veganistisch vind je in één van de gerelateerde subcategorieën.

Nieuwste vragen

Waar worden je bananen zacht van?

Soms liggen je bananen 2 dagen in de fruitschaal (binnen, in de keuken) en worden ze al zacht.

Ik heb ze nu in de koeling gelegd, daar werden ze wel deels zwart van buiten maar bleven ze wel goed hard. Van binnen was de banaan nog gewoon geel. Vervolgens legde iemand anders ze weer terug in de schaal omdat ie beweerde dat het kwam door de koelkast dat ze zacht werden.

Nu weten we het dus niet. Wat klopt?

Wat kan ik in een verpakking met poeder van sportdrank doen om te zorgen dat het niet klontert?

Ik heb een pot met poeder om isotone sportdrank te maken. Maar als de pot een tijdje open is, begint het poeder wat te klonteren. Is er iets wat ik in de pot kan doen om te zorgen dat als vochtvanger werkt?

Je hebt wel eens zakjes silicagel bij producten zitten, maar dit kan volgens mij niet bij voeding in de buurt.

Ritsuka
10 maanden geleden
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing