Hoe maak je Tempeh lekker klaar?
Ik ben een maand geleden overgestapt op een veganistisch dieet. Tot nu toe geen klachten, voel me een stuk beter en krijg alle voedingsstoffen binnen zonder de troep van de vleesindustrie.
Maar...
Tempeh! Ik ben geen kieskeurige eter, echt niet. Ik kan me niet eens meer herinneren de laatste keer dat ik iets niet lekker vond. Tempeh echter, zoals ik het bereid heb, is te vergelijken met kattevoer.
Nat, stinkend, en bovenal; heeel erg vies.
Op de verpakking stond 5 minuten in olie bakken. Heb precies dat gedaan.
Hoe kan ik de smaak van Tempeh overmeesteren? Sommige dingen moet je leren eten, dus weet iemand een goede (liefst makkelijke) tip die mijn haat voor Tempeh om kan zetten in een verslaving?
Alvast bedankt!
Niels
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.