Waarmee kan ik de eieren vervangen in een driekoningentaart?
Ik zou graag eens een driekoningentaart bakken, maar ik probeer veganistisch te eten. Nu heb ik een lekker recept gevonden gelijkaardig aan dit recept (http://www.libelle-lekker.be/recepten/eten/3530/driekoningentaart), maar in de vulling worden 3 eieren gebruikt. De andere ingrediënten zijn simpel te vervangen, maar ik ben nog een leek in het veganistisch bakken, dus de juiste vervanging voor eieren kiezen vind ik erg moeilijk.
Nu ben ik niet helemaal zeker wat de functie van de eieren in dit gebak is (behalve voor de vochtigheid), dus ik weet niet welke vervanger ik hiervoor het beste zou kunnen gebruiken?
Iemand tips?
Dit recept is overigens met bladerdeeg, bij de Jumbo hebben ze lekkere veganistische bladerdeeg, van het merk Tante Fanny. En bij biowinkels heb je ook veganistisch bladerdeeg.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.