Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Kan ik een blok tofu verkruimelen met een vork, daarna aanbakken en als gehakt door de spaghettisaus doen?

Ik heb geen tijd meer om de tofu te laten marineren, kan ik het tofugehakt met wat kruiden aanbakken voor een smaakje?

Toegevoegd na 3 dagen:
Het lukte perfect! Het gebak op een hoog vuurtje in olijfolie gebakken en ruim satékruiden eroven. Bedankt!

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

ja hoor dat kan ,en tijdens het bakken doe je de kruiden er bij die je anders met marineren gebruik of andere wat je lekker vindt
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Ja hoor dat kan prima.

Dat marineren is ook maar voor de smaak en die
smaak kun je er net zo goed in aanbrengen met
kruiden.

Ik deed het altijd precies zo.
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing