(vegetarisch) Hoe maak ik stampot rauwe andijvie met kaas lekkerder. Dan heb ik het niet over peper en zout, maar echt een ingredient.
Ik krijg van het weekend gasten en heb inmiddels al een maaltijdsoep (zie andere topic) maar 1 van de gasten is vegetarisch geworden en wou dit maken, het is 1 van de weinige vegetarische (makkelijke) recepten die ik ken, maar wat kan er bij in waardoor het nog lekkerder word en interessanter. Zijn er groentes die goed met de andijvie samen kunnen of iets van soja ofzo? Maar hoe moet ik dat dan maken? Makkelijk graag! ;-)
Toegevoegd na 11 minuten:
De soep is voor de vleeseters en de stampot wil ik voor de vegetarische gast maken, sorry voor de verwarring!
Toegevoegd na 5 dagen:
alle recepten waren goed, dus moelijk te kiezen. Ik ga voor deze, vanwege de informatie over koemelk, dat vond ik een goede toevoeging, een nadenkertje.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.