Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Je bedoelt het gel-achtige laagje rond ieder zaadje?

Da's normaal, bij sommige tomatenrassen is dat altijd groen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (5)

Was eerst groenten en fruit goed af.
Alles van de tomaat is eetbaar.
Met uitzondering van het steeltje waaraan deze gehangen heeft.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ja hoor, is goed te eten. De tomaat is nog niet helemaal rijp, en het groene is waarschijnlijk een beetje hard.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Het is juist super zacht, het gaat om die prut die rond de zaadjes zit. Bij meloenen is daar ook heel veel van. Dat is super zacht.
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ik begreep je verkeerd, ik dacht dat je het vruchtvlees zelf bedoelde. Maar die prut kun je gewoon opeten hoor.
De hele tomaat is eetbaar. Misschien het kroontje eruit snijden.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Jazeker, dat is prima te eten. Dit soort tomaten eet ik het liefst met een boterham met wat zout en peper. Echt lekker.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Raad eens waar ik mee bezig ben ... :P Wilde alleen zeker weten dat ik niet ziek wordt ofzo, ga dinsdag ochtend voor een week naar London, en zou niet goed uitkomen als ik dan ziek op bed moet liggen.
Als een tomaat nog groenig is vanbinnen, dan is de tomaat gewoon nog niet rijp. Dit kan je heel goed eten. Sterker nog, dat is de manier waarop in sommige landen de tomaten ook gewoon gegeten worden: Groen± http://lipsmackinggoodness.blogspot.com/2008/10/green-tomato-salad-party.html
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding