Wat is het verschil tussen horeca type 2 en type 3?
Nu ken ik het verschil tussen natte en droge horeca inmiddels, maar horeca type 2 en 3 zijn me onbekend. Wat houden de verschillende types in en welke regels gelden er?
Bedrijven die in beginsel alleen overdag en 's avonds behoeven te zijn geopend (vooral verstrekking van etenswaren en maaltijden) en daardoor slechts beperkte hinder voor omwonenden veroorzaken. Categorie 2 'middelzware horeca'
Bedrijven die normaal gesproken ook delen van de nacht geopend zijn en die daardoor aanzienlijke hinder voor omwonenden kunnen veroorzaken. Categorie 3 'zware horeca'
Bedrijven die voor een goed functioneren ook 's nachts geopend zijn en die tevens een groot aantal bezoekers aantrekken en daardoor grote hinder voor de omgeving met zich mee kunnen brengen. Meer details in deze link:
https://www.planviewer.nl/imro/files/NL.IMRO.0147.BpBMuw008-oh01/b_NL.IMRO.0147.BpBMuw008-oh01_rb1.pdf
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.