Hoe zit het met de hygiene bij een broodjes zaak?
Zojuist was ik hier bij de Bakker B en aangezien ik even moest wachten vielen mij een aantal dingen op. Zo waren er redelijk wat vliegen in de winkel, de vitrines zijn open en ik zag ze over de frikandelbroodjes wandelen en ook over de gewone broden die open en bloot aan de wand op een plank liggen. Ook viel me op dat bij de broodjesbar na het afrekenen (geld in de handen) zonder handenwassen een nieuw broodje werd vastgepakt en klaargemaakt. Nu weet ik wel dat we niet aan elke bacterie gelijk doodgaan of er ziek van worden maar ik vind het toch wel heel goor. In de winkelstraat ligt altijd veel hondenpoep, waar de gemeente weinig aan doet en het idee dat vliegen vanaf zulke viezigheid vrolijk op een broodje gaan zitten die iemand nog moet opeten vind ik toch niet zo fris. Mijn kaasbroodje heeft me dan ook totaal niet gesmaakt en ik kom er ook niet weer. Maar dat terzijde... Zijn er geen regels voor deze zaken waaraan ze moeten voldoen?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.