Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Het beste recept ooit :
Stukje verse gemberwortel ter grootte van een dobbelsteen ragfijn snijden.
Teentje knoflook persen.
De knoflook en gember samen met wat sambal in olie fruiten tot de knoflook net donker begint te kleuren.
Twee kopjes water toevoegen en het zaakje aan de kook laten komen.
Bouillonblokje erbij en al roerend laten smelten.
3 eetlepels bruine basterdsuiker toevoegen.
Flinke scheut ketjap erbij
Potje pindakaas erbij en al roerend laten smelten.
Zodra het begint te koken, het vuur uitzetten en je hebt de lekkerste pindasaus van de wereld.
Als het te dun of te dik is, kun je dat corrigeren met pindakaas of water.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

pindakaas met stukjes noot… een halve (kleine) pot.
twee teentjes knoflook
flinke scheut ketjap manis
theelepel sambal
drie theelepels suiker
pakje 200ml kokosmelk
opwarmen, net niet laten koken, klaar.
(Lees meer...)
itsme
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Mmmm!! ;-)
Ik maak ook wel eens pindasaus met gewone melk ipv kokosmelk, en dan doe ik er een klein beetje komijn bij. Ook lekker!
ik fruit uitjes en veel knof.
dan pindakaas erbij, sambal, en zoete ketjap.
(Lees meer...)
14 jaar geleden
Rieneke1
14 jaar geleden
haha ik animeer je wel he :)
heb je al een herman gemaakt?
hij was jummie!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding