Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat voor soort vlees is dit? (zie afbeeldingen)

hoe moet je het eten en waar kun je het halen?
(foto's gemaakt in Japan)

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Lijkt op Wagyu vlees. De Wagyu is een Japanse rundersoort. Vlees is heel smaakvol en op aparte manier geaderd. Wordt beschouwd als en delicatesse.

Toegevoegd na 3 minuten:
Is dus een steak. Ik lees net dat het zo'n 1000 euro per kilo kost.

Toegevoegd na 11 minuten:
Je kunt het eten in toprestaurants (voor een topprijs) en kopen bij de echte topslagers. Niet te betalen helaas, maar het schijnt wel een heel unieke smaakervaring te zijn. Het vlees op de foto's ligt ws. klaar om door de klant zelf stukje voor stukje te worden bereid op een zgn. tafelbarbecue.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

In Amsterdam te koop bij http://www.slagerijdeleeuw.nl/index.php?menuID=1&pageID=112
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image