Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Kookroom is een goede basis voor warme sauzen, soepen en hartige taart. Het is eenvoudig in gebruik en er is géén risico op schiften omdat er bindmiddelen inzitten.
Hoe maak je hiermee nu een lekkere saus over pasta of vlees? Zodra je de ingr. (vlees, groenten, vis, kip) hebt
aangebakken, voeg je de kookroom toe en laat alles even pruttelen. De saus wordt u vanzelf dikker. Nog wat kruiden met zout, peper en evtl. andere kruiden en de saus is klaar. Zelfs als je we eens zelf brood bakt is een scheutje kookroom ook lekker erdoor.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (6)

Voor allerlei recepten en dan meestal in de saus.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
je kan allerlei gerechten rijker van smaak maken door het gebruik van kookroom.
denk aan sauzen, pastasauzen, hartige taarten, een scheutje door de groente, en ga zo maar door.
(Lees meer...)
14 jaar geleden
Die weet ik, om te koken. Bijvoorbeeld in sausen of schotels.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Of als vervanger voor slagroom ( in bepaalde gevallen )
zodat het minder vet is.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Kennelijk om mee te koken. Ik gebruik dat soort fantasieproducten nooit omdat ik er het nut niet van inzie. Meestal is de smaak ook nog eens stukken minder dan die van het pure product. Als ik in een saus of champignons voor over de biefstuk of een varkenshaasje room nodig heb voldoet gewone room altijd prima.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Bijvoorbeeld Spaghetti carbonara, voor de saus er door heen..K-D
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding