als je kweeperen kookt, worden ze dan rood?
ik heb kweeperen gekookt in de snelkookpan, omdat ze nogal hard waren, heb ik ze wel een 40 minuten op laten staan.ik vraag me af komt dat door het lange koken of is dat altijd zo dat ze rood kleuren?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
ik heb kweeperen gekookt in de snelkookpan, omdat ze nogal hard waren, heb ik ze wel een 40 minuten op laten staan.ik vraag me af komt dat door het lange koken of is dat altijd zo dat ze rood kleuren?
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.
Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.
Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.
GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing