Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat is het verschil in bereidingswijze tussen zachte bolletjes en harde bolletjes?

Als ik zelf broodjes bak, worden dat altijd broodjes met een harde korst. Hoe maakt een bakker bolletjes/kadetjes die wel bruin zijn, maar toch zacht blijven?

bamibal
14 jaar geleden
in: Koken
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Goeie!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Het verschil zit hem in de ingrediënten.

Bij zachte broodjes gaat er altijd melk en boter bij. Bij harde broodjes alleen water.

Google maar eens op deeg voor zachte broodjes.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Een klein beetje melk met wat water daarvan krijgt hij een mooie gouden kleur en word hij hard van smeer alleen niet teveel melk of water erop want daar word het brood ook niet lekker van.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image