Hoe maak ik stamppot Hutspot?
Ik wil graag op de 'makkelijke' manier stamppot Peen en Ui maken. Dus met zo'n zak voorgesneden wortelen en uien, en aardappelpuree uit een zakje.
Ik weet nog dat mijn moeder vroeger altijd alles in blokjes en schijfjes sneed en dat dan bovenop de reeds kokende aardappelen deed en zo de boel nog een tijd liet garen.
Nu gaat dit natuurlijk niet werken met kunstmatige aardappelpuree.
Mijn vraag is nu, kan ik gewoon de kant-en-klare gesneden groente in water gaar koken en dat mengen met de aardappelpuree, of wordt het dan niet meer dan een gebonden soepje?
Toegevoegd na 2 uur:
Wow! Ik laat me normaal gesproken niet zo gauw van de wijs brengen, maar in dit geval ga ik het toch maar op de normale wijze maken, dus piepers jassen en dan maar flink stampen.
Dank voor jullie antwoorden en adviezen!
Ik dacht dat het makkelijk kon, maar gezien de vele antwoorden hier, wordt het toch maar gewoon bezorgpizza hahaha! Grapje!
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.