Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ben opzoek naar recepten zonder verschillende producten. Zie uitleg.?

wat er NIET/wel in mag zitten:
Suiker
(wel diksap, klaverhoning, dadelstroop, rijsmoutsiroop, esdoornsiroop, stevia, super sweet, oerzoet)

Noten/pinda's
(wel ongebrande amandelen)

Melk producten
(wel biogarde yoghurt, rijstemelk, geitenmelk, kwark)

E621

Grof volkoren
(wel fijn volkoren, mais)

Alcohol
(wel natuurlijke vruchtensappen, roosvice 50/50, sprankelsap Sourcy), groene thee, glaasje rodewijn)

Jonge/Franse kaas
(wel oude kaas, geiten kaas, schapenkaas)

Chocolade

Lijnzaad

Bruine peulvruchten

Tomaten

Soya producten



dit is een lijst die ik niet mag eten.. (er mag een beetje gesmokkeld worden, maar liever niet té veel van deze producten erin....)

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Het is een hele lijst, maar hier het recept voor een lekker gerecht ZONDER al die dingen.

Ingrediënten voor 4 personen
=1 kg.aardappelen,kruimig.
=2 el olijfolie,=500 gram
rundergehakt,=2 uien in
ringen,= 2 el Maestrichter
fruitstroop,= 1/2 bakje
bieslook[25 gram] in ringe-
tjes,= 500 gr.gekookte biet-
jes,[geschild].
=2 el witte wijnazijn,
=

Hulpmiddelen
Kookpan
koekenpan
pureestamper

Bereidingswijze
1.Kook de aardappelen in weinig water met wat zout in 20 min.gaar.Meng het gehakt met kruiden en kneed er 8 balletjes van.Verhit de olie in een koekenpan en bak de gehaktballetjes in 10 min.bruin en gaar. Schep het vlees uit de pan. Bak de uienringen in 1-2 min.in het bakvet lichtbruin. Roer er de stroop met 150ml water door en roer het aanbaksel los. Laat de saus in 2-3 min.tot de gewenste dikte inkoken en breng op smaak met peper en zout. Leg het vlees terug in de saus en houd op laag vuur
warm.

2.Giet de aardappelen af en vang het kooknat op. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree.
Voeg zoveel kookvocht toe dat de puree smeuig is.
Voeg de bieslook toe en brang op smaak met peper en
zout.Snijd de bietjes in partjes en schap ze in een
schaal om met de azijn. Breng op smaak met peper en
zout.

3.Verdeel de aardappelpuree over 4 borden en schep de
gehaktballetjes met de stroopsaus erbij. Serveer met
bietjes.

TIP:Bereid de saus voor een
extra fruitige smaak met
appelsap in plaats van water
en voeg nog 2 el rozijnen
toe
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

ga eens lekker shoppen in de boeken winkels en zoek wat kookboeken kijk in de appie naar de recepten kaartjes zitten soms lekkere makkelijke dingen tussen je zal denk ik wel van veel instant en kant en klare dingen afmoeten maar das niet heel moeilijk t kost alleen meer tijd en kijk ook eens in een bio winkel en leg uit wat je wel en niet mag eten ik weet zeker dat ze je daar wel aan adviesen kunnen geven
voor de lekker zoete hap denk ik dat kwark taart zeker moet lukken als ik t zo lees lekker zoet maken met bosvruchten siroopie
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image