Wat is nog een lekkere creme / mouse (vis)?
Ik ben een voorgerecht aan het verzinnen dat uit 3 kleine torentjes crème/ mousse bestaat. Ik heb al een garnalen-crème en een zalmmousse nu ben ik nog op zoek naar een derde (oma zei altijd al het goede komt in 3-en).
Ik kan voor een "standaard" makreel of forel mousse gaan. Maar ik wil iets uitzondelijkers...
Zat eerst te denken aan een zalm riselette er bij maar dan heb ik 2 maal zalm en ik wil 3 verschillende soorten vis.
Heeft iemand nog een origineel, lekker of bijzondere crème/ mousse / riselette / pate-achtig suggestie voor mijn derde "torentje"
recepten erbij zou helemaal super zijn maar als je me al op ideeën kan brengen zou al te gek zijn.
Okay .... zal ik het anders uitdrukken... niet zo zeer vis maar alles wat uit de zee komt... (krab is ook al een goeie)
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.