Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Moet er van oorsprong kaneel in het beslag bij wentelteefjes?

Nav discussie in de keuken; Moet het kaneel in het beslag of doe je kaneel er pas op als ze gebakken zijn?

14 jaar geleden
in: Koken

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Je hebt grote kans dat je beslag bitter wordt van de kaneel. Wat wel erg lekker is, doe wat vanille (vers of essence) door het beslag.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (5)

Ik doe altijd de kaneel pas er over heen als ze klaar zijn, want anders heb je snel dat als je de kaneel tijdens het bakken al gebruikt, bitter wordt en dit de smaak niet ten goede brengt..
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
In het beslag gaat niet werken, mengt niet! Een vleugje over de gebakken teefjes is heerlijk.......
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ik doe het nog anders, ik haal ze door het beslag en bestrooi ze dan met kaneel en bak ze
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Door het beslag met suiker, en als ze gebakken zijn nog (poeder)suiker er aan toevoegen. Hoezo bitter :) Hmmm lekker
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Het lekkerst is door de suiker te vermengen met kaneel en hier de warme wentelteefjes doorheen te halen. Zo heb je niet teveel kaneel op sommige plekken, maar is het mooi verdeeld. Van oorsprong werd het ook niet door het beslag gedaan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image