Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Moet er van oorsprong kaneel in het beslag bij wentelteefjes?

Nav discussie in de keuken; Moet het kaneel in het beslag of doe je kaneel er pas op als ze gebakken zijn?

14 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Het beste antwoord

Je hebt grote kans dat je beslag bitter wordt van de kaneel. Wat wel erg lekker is, doe wat vanille (vers of essence) door het beslag.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (5)

Ik doe altijd de kaneel pas er over heen als ze klaar zijn, want anders heb je snel dat als je de kaneel tijdens het bakken al gebruikt, bitter wordt en dit de smaak niet ten goede brengt..
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
In het beslag gaat niet werken, mengt niet! Een vleugje over de gebakken teefjes is heerlijk.......
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ik doe het nog anders, ik haal ze door het beslag en bestrooi ze dan met kaneel en bak ze
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Door het beslag met suiker, en als ze gebakken zijn nog (poeder)suiker er aan toevoegen. Hoezo bitter :) Hmmm lekker
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Het lekkerst is door de suiker te vermengen met kaneel en hier de warme wentelteefjes doorheen te halen. Zo heb je niet teveel kaneel op sommige plekken, maar is het mooi verdeeld. Van oorsprong werd het ook niet door het beslag gedaan.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing