Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke suiker en verdikkingsmiddel kan / moet ik gebruiken om biologische jam te maken?

een jaar geleden
in: Koken
Inekez1
een jaar geleden
Gewoon biologische geleisuiker toch? Of begrijp ik de vraag verkeerd?
teusvh
een jaar geleden
Wist niet dat die bestond. Bedankt.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

dan moet je agar agar of gelatine gebruiken.
(Lees meer...)
fremar
een jaar geleden
HannekeJanssen
een jaar geleden
Ik weet neit of gelatine biologisch genoeg is - daar zit natuurlijk wel "dier" in.
Biowinkels verkochten vroeger Marmello - daaraan moet je zelf meer of minder suiker toevoegen. Verder natuurlijk biologisch fruit gebruiken.
(Lees meer...)
een jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image