Ik heb pijnboompitten in een pot bewaard. Nu zijn ze, ook na roosteren, zacht. Wat kan ik doen?
Ik heb pijnboompitten in een pot bewaard. Nu zijn ze zacht en na roosteren blijven ze zacht.
Wat kan ik doen, behalve weggooien?
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.
Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.
Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
GoeieVraag is onderdeel van Startpagina. Startpagina geeft al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites.Startpagina is dé (op)startpagina om je zoektocht op internet te beginnen.Op zoek naar meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem een kijkje op de themapagina's van Startpagina.
Ik heb pijnboompitten in een pot bewaard. Nu zijn ze zacht en na roosteren blijven ze zacht.
Wat kan ik doen, behalve weggooien?