Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Gebonden vissoep word weer dun na verloop van tijd. wat doe ik fout?

Of ik nu bind met roux (bloem/boter), aardappelmeel of maismeel, na een half uur is alles weer dunnig. Hoe dan te binden?

een jaar geleden
in: Koken
tinus1969
een jaar geleden
Hele (zoete) aardappel of wortel meekoken? Wordt het dun bij het opwarmen?
jvd
een jaar geleden
De soep word een half uur na het aanmaken al dun.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Het kan zijn dat je te veel bindmiddel hebt gebruikt. Probeer de volgende keer minder bindmiddel toe te voegen. Ook kan het zijn dat je de soep te lang hebt laten koken, waardoor het bindmiddel zijn werking verliest. Probeer de volgende keer de soep korter te koken.
(Lees meer...)
een jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image