Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe krijg je grotere stukken kip mals?

Ik kook zelf altijd kipstukjes maar om wraps te maken of broodjes kip zijn kiphaasjes iets handiger.

Ik krijg kipstukjes altijd mals maar kiphaasjes worden altijd taai. Er staat op de verpakking 6 min elke zijde op matig vuur maar toch worden ze taai. Ik ben bang als ik ze op minder hoog vuur doe of minder dan 6 min ze niet goed gaar zijn.

Hoe doen jullie dit altijd? Kiphaasjes toch door midden snijden en zo ja moeten ze dan minder lang op staan?

Bedankt

2 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (1)

ik ga ervan uit dat je met koken van kipstukjes en haasjes het bakken ervan bedoeld, je kunt de kiphaasjes ( tussen plastic folie ) een paar klappen geven met de onderkant van een steelpannetje o.i.d. Je kunt ook i.p.v. kiphaasjes kipdij filet kopen (goedkoper en veel malser door het vettigere vlees) dat kun je langer bakken zonder dat het droog wordt.
een jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing