Hoe krijg je grotere stukken kip mals?
Ik kook zelf altijd kipstukjes maar om wraps te maken of broodjes kip zijn kiphaasjes iets handiger.
Ik krijg kipstukjes altijd mals maar kiphaasjes worden altijd taai. Er staat op de verpakking 6 min elke zijde op matig vuur maar toch worden ze taai. Ik ben bang als ik ze op minder hoog vuur doe of minder dan 6 min ze niet goed gaar zijn.
Hoe doen jullie dit altijd? Kiphaasjes toch door midden snijden en zo ja moeten ze dan minder lang op staan?
Bedankt
Haasjes of borst wordt al heel snel droog vlees.
Dan een pan heet maken en dan pas boter erin doen. Dan kort dichtschroeien en op laag vuur en wat meer tijd langzaam bakken. Laat de kipfilet tenslotte even rusten op een bord afgedekt met aluminiumfolie. Daardoor kan het vlees ontspannen en verdelen de sappen zich.
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.