Waarom knapt een kalfskroket?
Waarom knapt een kalfskroket telkens als ik het probeer te frituren in de pan met zonnebloemolie, hallogeen oven en in de oven?
Ik heb geprobeerd het erin te doen wanneer de olie nog koud was, warm was en super heet was. Niks helpt het heel te houden. Of moet ik het eerst helemaal ontdooien?
De kalfskroketten zijn van AH, van het merk Mora en soms ook AH merk.
Graag serieuze en ware antwoorden!
Toegevoegd na 49 minuten:
Het gaat hier wel om een kalfskroket, geen varkens of kipkroket! Kipkroketten lukken altijd en ik eet geen varkenskroketten.
Heeft iemand ervaring met kalfskroketten?
Toegevoegd na 53 minuten:
Op welke temperatuur kan ik het beste frituren?
Onder dit onderwerp heb ik volgens mij de juiste oplossing gevonden. Tenzij iemand het beter weet. ^-^
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.