Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat doe ik met rode bascilicum?

Gebruik ik dit gewoon net zoals de groene of kan ik er ook nog andere dingen mee?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
in: Koken
2.8K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

De bladeren van rode basilicum smaken iets sterker dan gewone basilicum en oogt mooi in gerechten. Rode basilicum zorgt voor een origineel, kleurrijk accent.

Het is iets sterker van smaak, maar voor de rest kun je het als 'gewone basilicum gebruiken.

Toegevoegd na 3 uur:
Zie voor meer informatie en tips voor gebruik: bron 2
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Andere antwoorden (3)

Met de rode Basilicum kun je hetzelfde doen als met de groene.

Op de site veel recepten.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
De rode basilicum smaakt net zoals de groene-. Hij oogt alleen decoratiever in salades of in een fles basilicumazijn.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
ja je kunt groene basilicum net zo gebruiken als groene
en het smaakt ook hetzelfde
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 5000
Gekozen afbeelding