Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is het echt nodig als je kroketten wil maken om de ragout in de koelkast af te laten koelen,?

Wij hebben geen koelkast, en de gemiddelde temperatuur is 25 graden.
Heb trek in een kroket.
Woon in Indonesië, daarom die 25graden

Verwijderde gebruiker
3 jaar geleden
in: Koken
Geef jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord

Antwoorden (2)

Ja, dat is nodig. De salpicon (ragout) moet afkoelen om goed op te kunnen stijven. Pas dan kun je er goed kroketten van draaien. Anders wordt het een kliederboel!
bamibal
3 jaar geleden
Het is niet nodig, maar het zal helpen om een meer consistent eindproduct te produceren. De saus zal kouder en steviger zijn, waardoor het gemakkelijker wordt de kroketten te vormen zonder dat ze uit elkaar vallen.
Verwijderde gebruiker
3 jaar geleden
Deel jouw antwoord
0 / 2500
Geef Antwoord
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing