Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Is het echt nodig als je kroketten wil maken om de ragout in de koelkast af te laten koelen,?

Wij hebben geen koelkast, en de gemiddelde temperatuur is 25 graden.
Heb trek in een kroket.
Woon in Indonesië, daarom die 25graden

Verwijderde gebruiker
2 jaar geleden
in: Koken
Amadea
2 jaar geleden
Kun je niet in een toko brokken ijs kopen en die gebruiken om een koelbox te maken?
Verwijderde gebruiker
2 jaar geleden
Dat ik daar zelf niet opgekomen ben..
Dank je wel amadea

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (2)

Ja, dat is nodig. De salpicon (ragout) moet afkoelen om goed op te kunnen stijven. Pas dan kun je er goed kroketten van draaien. Anders wordt het een kliederboel!
(Lees meer...)
bamibal
2 jaar geleden
Het is niet nodig, maar het zal helpen om een meer consistent eindproduct te produceren. De saus zal kouder en steviger zijn, waardoor het gemakkelijker wordt de kroketten te vormen zonder dat ze uit elkaar vallen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
2 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image