Hoe maak ik veel gevulde eieren ineens(zie uitleg)?
Ik moet voor zaterdag voor iemand ca. 30 gevulde eieren maken. Ik heb er nog nooit zoveel tegelijk gemaakt dus ik wil me daarop wel graag voorbereiden.
Ik wil de eieren een dag van tevoren al koken, maar hoe bewaar ik ze dan het beste, in de schaal of gepeld (in water)?
Ik heb wel eens gelezen dat wanneer je de dooier precies in het midden van je ei wilt hebben dat je dan de eieren per dag om en om moet draaien. Heeft dit nog nut als dit al zaterdag zo moet zijn en ik de eieren vandaag zou halen?
Ik houdt er bij mijn eigen gevulde eieren altijd rekening mee dat er een aantal niet geschikt zijn voor het vullen (te dunne randjes ed), maar dat is dan maar een kwestie van een paar eieren bij meekoken voor de zekerheid, maar hoe doe je dat met zoveel?
Toegevoegd na 1 minuut:
Alle andere handige tips zijn ook welkom...
Toegevoegd na 3 minuten:
En moeten er 40 zijn, sorry
Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.