Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Tot hoeveel water kan je bij eiwit toevoegen om goed schuim te kunnen maken?

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
in: Koken
Amadea
4 jaar geleden
Gezien de antwoorden op https://www.startpagina.nl/v/eten-drinken/koken/vraag/102262/invloed-eiwitwater-schuim/ kun je gelijk al geen goed schuim meer maken. Waarom zou er je water bij willen doen?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Het is sterk af te raden om er water aan toe te voegen, want het eiwit kan daardoor niet meer goed opschuimen.
(Lees meer...)
4 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image